På oppdrag med sjefen sjølv

Fredag 12. september kjørte meg og Toralv uniformert hundepatrulje. Etter å ha inntatt et en del ”politimat” på piketten ( 8 grove skiver på meg og en god porsjon havregrøt på Toralv), var vi klare for nye utfordringer.

Kl 2110 fikk vi melding om mulig pågående innbrudd i en enebolig på Hana i Sandnes. Vi hoppet inn i en nyuniformert Mercedes E klasse og satte kursen sørover. Patruljene i Sandnes var opptatt med andre oppdrag, så vi kom til å komme først til stedet, trodde vi…….

I det vi passere Teateret, hører vi en som melder seg på oppdraget. 14 det er P-01 (Politimesteren). 14: svarer. P-01: Jeg er på vei hjem og kan hjelpe til med oppdraget i Sandnes. Å dæven!! Sjefen komme og.

Med kyndig veivisning fra operasjonssentralen, ankom sjefen som første enhet på stedet. Perfekt tenkte vi, da det er en kjensgjerning at første enhet på stedet alltid må skrive rapporten….. Noen minutter etter sjefen, ankom også vi stedet.

Mens Politimesteren tok seg av den ytre sikringen, klatret jeg og Toralv opp en stige og inn et åpnet vindu i 2 etasje. Heldigvis for boligeier, var det falsk alarm. En defekt lyssensor inne huset og et åpent vindu var årsaken til meldingen.

Etter oppdraget var det på sin plass med en kort oppsummering. Melder på stedet virket nokså imponert over at Politimesteren hadde begynt å rykke ut på innbruddsmeldinger. Han var ikke alene om å være imponert over det.

Han er sannsynligvis den eneste politimesteren som rykker ut på slike meldinger.

Kanon bra å ha så flott sjef!

Fra og med nå ser vi for oss at Politimesteren alltid er utstyrt med håndjern i belte.

Hilsen

V-30 v/ Toralv og Terje.

Legg igjen en kommentar